javaherkhas

javaherkhas

javaherkhas

javaherkhas


javaherkhas

  • ۰
  • ۰

مهاجرت به کانادا و استفاده از وام های تحصیلی(Scholarship or Fellowship)

مهاجرت به کانادا و استفاده از وام های تحصیلی(Scholarship or Fellowship) یکی از روش های خوبی است که دانشجویان می توانند از آن استفاده کنند .بورس های تحصیلی کانادا دارای انواع گوناگونی است که معمولا از سوی دانشکده ها یا شرکت ها و موسسات خارج از دانشگاه به منظور تشویق در اختیار دانشجویان مستعد در تعدادی محدود قرار می گیرد.خصوصیت اصلی بورس ها این است که بر خلاف کمک هزینه در قبال گرفتن آن لازم نیست کار بکنید.

[caption id="attachment_865" align="aligncenter" width="600"]مهاجرت به کانادا و استفاده از وام های تحصیلی(Scholarship or Fellowship) مهاجرت به کانادا و استفاده از وام های تحصیلی(Scholarship or Fellowship)[/caption]

 

پس این بورس ها کمک هزینه های بدون بازگشت هستند که به صورت جایزه به دانشجویان ممتاز تعلق میگیرد.

لذا معیار این جایزه ها سوابق و برجستگی های تحصیلی فرد است نه نیاز مالی وی و در نتیجه افراد باید برای دریافت آن رقابت کنند.

این کمک ها فرمول چندان مشخصی برای مبلغ نداشته و هر دانشگاه و یا حتی دانشکدهای شرایط خاص خود را برای تخصیص آنها دارد.

در نتیجه ممکن است دانشجویی که با سایر ملاک های ارزیابی دانشگاه یا کالج، نیازمند مالی شناخته نشده باشد، به دلیل کارنامه تحصیلی یا انجام فعالیت درخشان خاصی در حوزه علمی بتواند از این نوع کمک ها استفاده کند.

انواع گوناگون بورس های تحصیلی کانادا

اسکلارشیپ

اسکلارشیپ بیشتر برای هزینه زندگی و تحصیل دانشجو تعلق می گیرد؛

 فلوشیپ

فلوشیپ به نوعی همان اسکلارشیپ است اما تفاوت هایی در شرایط تخصیص آنها وجود دارد. فلوشیپ برای کارهای تحقیقاتی دانشجویان ممتاز به آنها داده می شود.

در بیشتر مواقع چنین منابع مالی شهریه را تامین نموده بعلاوه یک حقوق ماهیانه را نیز برای زندگی باقی می گذارد.

میزان حقوق بطور متوسط 1100 تا 1500 دلار در ماه می باشد که کفاف هزینه یک زندگی دانشجویی نظیر اجاره یک آپارتمان کوچک غذا و لباس و تدارکات دانشگاه و حمل و نقل را خواهد داد.

Research Assistantship

این کمک هزینه، تحت عنوان دستیار پژوهشی، نوعی موقعیت شغلی است که دانشجو در دانشگاه بر روی پروژه تحقیقاتی خاصی کار میکند و به ازای کارخود از استاد حقوق دریافت میکند.

لذا دانشجویان به ازای دریافت آنها مسؤولیت خاصی در قبال دانشگاه یا استاد دارند و لازم است برای دانشگاه یا استاد کار کنند.

چنانچه دستیار پژوهشی به شما اعطا گردد، مقرر می شود که شما به استادی در زمینه پژوهشی کمک کنید.

استادها معمولا از صنعت یا دولت بودجه میگیرند که پروژه های تحقیقاتی شان را پیش ببرند.

این استادها برای انجام پروژهها دانشجوهای دکترا (و در برخی موارد فوق لیسانس) را استخدام میکنند تا برایشان کار کنند.

به این نکته توجه داشته باشید که استادها معمولا دستیار پژوهشی را به دانشجویانی که استاد راهنمای آنها هستند، اختصاص می دهند.

به همین خاطر لازم است که با اساتیدی که زمینه ی کاریشان به زمینه کاری شما نزدیک است تماس گرفته و از موقعیت های باز آنها و تمایل آنها
برای پذیرفتن دانشجوی جدید، اطلاع پیدا کنید.

Teaching Assistantship

در این موقعیت شغلی، دانشجو بعنوان یک دستیار تدریس، در تدریس درس خاصی به استاد کمک و با او همکاری میکند و به ازای آن از دانشگاه حقوق دریافت میکند.

وظیفه افراد دستیار تدریس از تنوع بسیاری برخوردار است که بصورت عمومی شامل نمره دادن، تصحیح اوراق، برگزای کلاس های حل تمرین یا آزمایشگاه ها، کمک به دانشجویان و اداره جلسات هفتگی می باشد. برای گرفتن دستیار تدریس فرد باید فرمهای خاص آن را پر کند و هر ترم برای درخواست جدید اقدام نمایید.

تخصیص دستیار تدریس معمولا بر اساس اولویت انجام میشود و دانشجویان با سابقه دکترا از اولویت بالاتری برخوردار هستند.
همچنین اغلب دانشگاهها نیاز دارند که متقاضی امتحان صحبت کردن انگلیسی مانند TSE یا بخش صحبت کردن TOEFL را بگذرانید و نمره لازم را

کسب نمایید.

Internship

دوره کارآموزی، دورهای است که دانشجویان میتوانند در طی آن در شرکتهای خصوصی یا سایر موسسات خارج از دانشگاه در زمینه های مرتبط با رشته یتحصیلی خود کار کنند و به ازای کار خود حقوق دریافت نمایند. در طول تابستان ثبت نام و حضور در دانشگاه اجباری نیست و دانشجویان معمولا از این مدت برای کار در خارج از دانشگاه استفاده میکنند.

حقوقی که شرکتها به دانشجویان پرداخت میکنند معمولا بسیار بالاتر از حقوقی است که دانشجویان با داشتن دستیار پژوهشی یا دستیار تدریس در طول سال دریافت می نمایند .

اقدام برای دریافت این دوره کارآموزی نسبتاً ساده است و احتیاج به مدارک
متعددی ندارد. چنانچه مایل به دریافت کارآموزی برای تابستان هستید، باید از زمستان سال قبل اقدامات خود را آغاز کنید.

بسیاری از شرکتها از حدود ماه دسامبر تا می هر سال اطلاعاتی را در مورد موقعیت های تحت عنوان internship در وب سایت خود منتشر میکنند و اقدام به جمع آوری رزومه مینمایند .
کارشناسان شرکت با توجه به سوابق دانشجویان، تعدادی را برای مصاحبه انتخاب میکنند.

مصاحبه ممکن است به صورت تلفنی یا در محل شرکت صورت پذیرد و ممکن است شامل چندین مرحله مختلف باشد.

شرکت ها ممکن است از دانشجویان بخواهند تا علاوه بر رزومه، توصیه نامه هایی از طرف اساتید دانشگاه نیز ارائه دهند .

توصیه نامه معمولا در صورتی درخواست میشود که شما تمام مراحل مصاحبه را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید.

داشتن دانش کافی در زمینه های که برای آن اقدام میکنید بسیار مهم است و از شما انتظار میرود که بتوانید عمده ای سوالات مصاحبه کننده ها را جواب دهید.

همچنین زمان اقدام برای internship هم اهمیت زیادی دارد.

برخی از شرکت ها ممکن است تا ماه فوریه تمام دانشجویانی که لازم دارند را انتخاب کرده باشند وبدیهی است که دانشجویی حتی با شرایط خوب هم در صورت اقدام بعد از این زمان، شانس چندانی برای دریافت این دوره نخواهد داشت.

اغلب دانشگاه های مرکزی به نام center career دارند که دانشجویان را با نحوه ی اقدام برای یافتن شغل و internship آشنا میکنند.

این مراکز همچنین میتوانند به شما در زمینه ی نوشتن رزومه ای که برای شرکتها می فرستید نیز کمک کنند و همچنین ممکن است لیستی از شرکت هایی را که علاقمند به استخدام کارآموز هستند را در اختیار شما قرار دهند .

علاوه بر آن در طول سال تحصیلی نمایشگاههای کوچکی با عنوان fair career ممکن است در دانشگاه برگزار شود.
هدف اصلی این نمایشگاه ها استخدام دانشجویان برای شغل دائمی یا کارآموز است. شرکت های علاقمند غرفه هایی دارند که رزومه ی دانشجویان را جمع آوری میکند و حتی ممکن است مصاحبه هایی نیز با دانشجویان انجام دهند.

بازدید از این نمایشگاهها به دانشجویانی که علاقمند به گرفتن کارآموزی هستند.

  • ۹۷/۰۸/۰۷
  • javaherkhas javaherkhas

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی